_G2A6861.jpg

Kom thuis in 
ZWEVEGEM

Welkom

Danica & Hans kochten in 2014 een te renoveren woning in de Kasteelstraat in Zwevegem. Het grote perceel en de charmante gevel sprak hen dadelijk aan.  In 2018-2019 onderging de woning een zeer grondige renovatie waarbij een groot deel nieuw werd gebouwd.

Nu Danica & Hans sneller dan verwacht op een nieuwe woning botsten, gaan wij op zoek naar een koper voor hun huidige woning!

_G2A6881.jpg
_G2A6847.jpg

Het buitenleven

Buiten is het genieten zowel op het terras dat op hetzelfde niveau ligt als de leefruimte als in de tuin die glooiend zich in de diepte uitstrekt.

Aan de linkerzijde zorgt de nieuwe gevelsteen voor een verzorgde afscheiding met de garageboxen van de naburige nieuwbouwappartementen  en rechts is het genieten van de vele bomen bij de buren.

De woning

Op schilderwerken na, is de verbouwing van de woning volledig achter de rug. Toegegeven, Hans had wel gedacht iets langer te kunnen genieten van zijn op maat gemaakte keuken ;-)

 

De renovatie werd dan ook niet uitgevoerd met het idee zo snel verliefd te worden op een andere woning ...

_G2A6854.jpg